Onur'a ingiliz kancası!

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester Unıted, Trabzonsporlu Onur Kıvrak'ı transfer listesine aldı.İngiliz kulubü, ülke basınından çıkan haberlere göre Onur Kıvrak için sezon sonunu beklemeyebilir. Önümüzdeki yılın kadrosunu şimdiden oluşturmak ve

Onur'a ingiliz kancası!

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester Unıted, Trabzonsporlu Onur Kıvrak'ı transfer listesine aldı.İngiliz kulubü, ülke basınından çıkan haberlere göre Onur Kıvrak için sezon sonunu beklemeyebilir. Önümüzdeki yılın kadrosunu şimdiden oluşturmak ve Dünya Kupası'nı evinden mutlu bir şekilde izlemek isteyen Moyes, bordo-mavililerin kalecisini kendi takımına istiyor. Kırmızı Şeytanlar, Onur için sezon sonu teklif yapmayı düşünüyor.

ONUR'U DA İSTİYORLAR

Jonny Evans, Phil Jones ve Chris Smalling'in bekleneni verememesi üzerine bu transfere yoğunlaşan Manchester United, bordo-mavili takımla masaya oturmayı planlıyor. Yine İngiliz basınına göre De gea'nın kötü performansı da yedek kalecisinin olmayışına bağlı. Kendisini zorlayacak bir isim olmadan her hafta ilk 11'e giren De gea, artık o kadar rahat olmayacak. Manchester United'ın performansını dikkatle izlediği bir diğer isim de Onur Kıvrak. Kısa zaman önce sözleşme yenileyen Onur Recep Kıvrak, İngiliz ekibinin radarından çıkmıyor. Manchester United'ın birkaç kaleci adayı arasında olduğu belirtilen Onur için sezon sonu teklif yapılabileceği de haberlerin detayında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler