Onur'a başkan ziyareti

Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak, "Ameliyatın ardından, kaldığım yerden devam etmek istiyorum" dedi.UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştıkları Legia Varşova maçında sakatlanan ve Cuma günü İstanbul'da ameliyat olması planlan

Onur'a başkan ziyareti

Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak, "Ameliyatın ardından, kaldığım yerden devam etmek istiyorum" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştıkları Legia Varşova maçında sakatlanan ve Cuma günü İstanbul'da ameliyat olması planlanan takım kaptanı Onur Kıvrak'ı, ameliyat öncesi dinlendiği İzmir'deki evinde, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ziyaret etti.

50-003.jpg

Futbol hayatına Bornova’daki amatör takımlarda başlayan Kıvrak’a geçmiş olsun dileklerini ileten Atila, "Onur Kıvrak, başarılarıyla tüm Bornovalıları gururlandırıyor. Aynı zamanda ilçemizdeki gençlere örnek oluyor. Umarım yaşadığı bu talihsiz sakatlığı en kısa sürede atlatarak, sahalara geri döner" diye konuştu.

Onur Kıvrak da yaşadığı sakatlığı talihsizlik olarak nitelendirerek, "Ameliyatın ardından, kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Sporcu bir kişiliği olan başkanımızın ziyareti, beni çok mutlu etti" dedi.

Onur Kıvrak'ın, yarın sol ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ameliyatı olması planlanıyor.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor