Onur sözleşmesini uzatacak mı

Trabzonspor, iç transferde Giray, Serkan, Tolga, Burak ve Mustafa'dan sonra Onur'un da sözleşmesini uzatmak için düğmeye bastı. Uzun süreli sakatlıktan kurtulan Onur da bu teklife sıcak bakıyor.Geçtiğimiz sezon iç transferde yaşadığı sıkıntılar sonrası Se

Onur sözleşmesini uzatacak mı

Trabzonspor, iç transferde Giray, Serkan, Tolga, Burak ve Mustafa'dan sonra Onur'un da sözleşmesini uzatmak için düğmeye bastı. Uzun süreli sakatlıktan kurtulan Onur da bu teklife sıcak bakıyor.

Geçtiğimiz sezon iç transferde yaşadığı sıkıntılar sonrası Selçuk, Egemen ve Engin'in sözleşmelerini uzatmayan ve kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren Trabzonspor, bu kez elini sıkı tutuyor. İç transferde şu ana kadar Giray, Serkan, Tolga, Burak ve Mustafa'nın sözleşmelerini uzatan bordo mavililer, son olarak sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kaleci Onur ile görüşmelere başladı. Uzun bir sakatlık dönemini geride bırakan Onur da bu teklife sıcak bakıyor.

Onur'a özellikle İngiltere Premier Ligi'nden teklifler geldiği ancak genç file bekçisinin yönetime, "Beni Onur yapan Trabzonspor'a para kazandırmadan hiçbir yere gitmem. Siz ve hocam onay verirse ancak giderim" diyerek yeni sözleşmeye imza atmaya hazır olduğu mesajını verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler