Onur için net açıklama! Gidecek mi?

Onur Kıvrak'ın menajeri Engin Kırkpınar, Onur'un Trabzonspor'dan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını söyledi. Trabzonspor hem iç hem de dış transferde hareketli günler geçirirken kaptan Onur Kıvrak'ın geleceği de netleşti! Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu

Onur için net açıklama! Gidecek mi?
Onur Kıvrak'ın menajeri Engin Kırkpınar, Onur'un Trabzonspor'dan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını söyledi.
 
Trabzonspor hem iç hem de dış transferde hareketli günler geçirirken kaptan Onur Kıvrak'ın geleceği de netleşti!
 
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaşadığı bazı sıkıntılar nedeniyle kulüpten ayrılmak istediği konuşulan hatta Galatasaray ile söz kestiği bile iddia edilen Onur Kıvrak'ın menajeri konuştu.
 
AİLE İÇİNDE HALLEDİLİR
 
Onur'un temsilcisi Engin Kırkpınar, oyuncusunun yaşadığı sorunla ilgili olarak, "Aile içinde her zaman yaşanabilecek şeyler vardır. Bundan önce de olmuştur, sonra da olabilir ama dediğimiz gibi aile içinde bunlar halledilir." değerlendirmesinde bulundu.
 
AYRILMAK İSTEMİYOR
 
Başarılı kalecinin takımıyla 2018'e kadar sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Kırkpınar, "Onur'un Trabzonspor'dan ayrılmak gibi bir niyeti yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor