Onur ameliyat oluyor

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Recep Onur Kıvrak, yarın İstanbul'da ameliyat olacak.Bordo mavili takımın Legia Varşova ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında sakatlanan ve sol diz ön çapraz bağları koptuğu belirlenen Onur, İstanbul'da özel bi

Onur ameliyat oluyor

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Recep Onur Kıvrak, yarın İstanbul'da ameliyat olacak.

Bordo mavili takımın Legia Varşova ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında sakatlanan ve sol diz ön çapraz bağları koptuğu belirlenen Onur, İstanbul'da özel bir hastanede Prof. Dr. Freddie Fu tarafından ameliyat edilecek. Operasyonun ardından en az 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Onur'un rehabilitasyon süreci de bir süre İstanbul'da devam edecek.

Başarılı kaleci, 2011 yılının Mart ayında da sağ diz ön çapraz bağlarının kopması sonucu 6 ay futboldan uzak kalmış, Amerika Birleşik Devletleri'nde yine Prof. Dr. Freddie Fu tarafından ameliyat edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor