O'nun senin savunmana ihtiyacı yok!

EURO 2016 grup elemelerindeki ilk maçında deplasmanda İzlanda'ya 3-0 mağlup olan A Milli takımda haksız yere eleştirilerin odağına yerleşen Trabzonspor kalecisi Onur Recep Kıvrak ile ilgili olarak Volkan Demirel bir açıklama yaptı.Volkan "Bu milli bir ola

O'nun senin savunmana ihtiyacı yok!

EURO 2016 grup elemelerindeki ilk maçında deplasmanda İzlanda'ya 3-0 mağlup olan A Milli takımda haksız yere eleştirilerin odağına yerleşen Trabzonspor kalecisi Onur Recep Kıvrak ile ilgili olarak Volkan Demirel bir açıklama yaptı.

Volkan "Bu milli bir olay. İsimler önemli değil. Ne zaman görev verilirse giderim. Burada isimler önemli değil önemli olan Türk Milli Takımı'dır. Milli formamız tek renktir. Hataları insanlara çıkartmak yalnıştır. Golü bütün takım atar ve yer. Onur'a sahip çıkılmalı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler