Ongan Hacıosmanoğlu'nu topa tuttu

Eski genel sekreter Ongan Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu topa tuttu. Mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun eski başkanlar Sadri Şener ve Faruk Özak ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle Ongan Hacıosmanoğlu’nun eleştirdi.DEĞERBİLMEK, DEĞ

Ongan Hacıosmanoğlu'nu topa tuttu

Eski genel sekreter Ongan Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu topa tuttu. 

Mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun eski başkanlar Sadri Şener ve Faruk Özak ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle Ongan Hacıosmanoğlu’nun eleştirdi.

DEĞERBİLMEK, DEĞERSİZLEŞTİRMEK...

Trabzonspor Başkanı'nın kendisine yeni rakipler yaratmaya karar verdiğini belirten Mehmet Ongan, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

"Herşey bitti, her sorun halloldu ya Trabzonspor Başkanı, Süper Ligdeki rakipleri ile uğraşmak ve TFF yönetimi ile didişmek, devasa borç yükü ve Trabzonspor karşıtı medya yetmemiş olacak ki kendine yeni rakipler yaratmaya karar verdi. Kamuoyunda sıfır itibarlı mevcut başkan Trabzonspor'da üç önemli kilometre taşı olan üç başarılı başkana savaş açmış durumda. Aslında Başkan, kendi başına mı yoksa sac ayağı ile mi hareket ediyor sorusu akıllara gelmiyor değil! 

Üç eski Of'lu başkan bir olup Of'lu olmayan başkanlara saldırı ve itibarsızlaştırma kararı mı aldılar acaba diye de düşünmeden edemiyorum doğrusu. Albayrak ve Hacıosmanoğlu üç eski başkana açıkça suçlamalarda bulunurken şimdilik sessiz kalan Mehmet Ali Yılmaz'ın Sümer, Şener ve Özak üçlüsünden pek haz aldığını da söyleyemeyiz doğrusu. 

Hacıosmanoğlu göreve gelir gelmez hiç etik olmayan ama kendisine çok yakışan bir şekilde önce Sayın Özkan Sümer’i görevden uzaklaştırdı. Bunu Sayın Sadri Şener'i yolsuzluk iddialarıyla mahkemeye vermesi ve en son Divan Genel Kurulunda Sayın Faruk Özak'a saygı duymadığını ifadesi ve hemen ardından sahtekarlıkla suçlaması izledi.

Sadri Şener bu kulübe 1994 de bugün kendisini mahkemeye veren kişinin asla yapamayacağını yapıp parasını hibe etmiştir. Özkan Sümer 40 yıldır alın terini, teknik bilgi ve birikimini bu kulüp için harcamıştır, Faruk Özak ise çevresini, ve siyasi gücünü kullanarak, birleştirici ve bütünleştirici özelliğiyle camiayı bir araya getirme konusunda inkar edilemez işler yapmıştır. Şimdi sormazlar mı adama; Bir yıl evveline kadar Boksör Selçuk Aydın’ın  peşinde kemer taşıyordun, medyada ancak yer alabiliyordun da şimdi ne oldu sana, kim konuşturuyor seni? 

İNSANLAR AYNAYA BAKMADAN KENDİLERİNİ DEV AYNASINDA GÖREBİLİYORLAR!

Ne yazık ki zamanımızda insanlar aynaya bakmak gereğini duymadıkları gibi aynaya bakmadan da kendilerini dev aynasında görebiliyorlar. Her üç başkanla birlikte yöneticilik yapma onuruna erişmiş biri olarak, Sayın başkanı asla yadırgamıyorum, o kendi fıtratına yakışır davranıyor..Ama ben özellikle Trabzon'da yıllarca önemli mevkilerde yer almış, hemen herkesin sevgisini kazanmış Sayın Ali Kemal Başaran ve Sayın Engin Hacısalihoğlu’nun mensubu bulunduğu Yönetim Kurulu başkanı tarafından Trabzon’un ve Trabzonspor’un değerlerine yapılan saldırıyı tepkisizce izlemelerini hayretle izliyor ve üzülüyorum.

Unutulmasın ki; Trabzonspor Kulübü Başkanı olarak kürsüye çıkmak, Kazlıçeşme’de miting platformuna ya da Seçim otobüslerinin üstüne çıkmaya benzemez...Seçimden sonra yaptığınız üyeler de, seçimi kazandığınız paralı askerleriniz de o kürsüden inmenizi engelleyemeyecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor