'Öncelikle sonuç sonra iyi futbol'

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş karşısında alınan neticenin moralleri bozduğunu belirterek, bundan sonra tüm güçlerini lige vereceklerini söyledi. Fortis Türkiye Kupası'na devam adına Beşiktaş karşısında galibiy

'Öncelikle sonuç sonra iyi futbol'
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş karşısında alınan neticenin moralleri bozduğunu belirterek, bundan sonra tüm güçlerini lige vereceklerini söyledi.

Fortis Türkiye Kupası'na devam adına Beşiktaş karşısında galibiyeti hedeflediklerini belirten Yener, "Bunu başaramadık. Alınan mağlubiyet moral olarak çok üzücü. Kupada yolumuza devam etme açısında mağlubiyetle, beraberliğin çok fazla farkı olmayacaktı. Kamuoyuna şunu söylemek isterimki öncelikle sonuç sonra iyi futbol" diye konuştu.

Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş karşısında aldıklarını sonucun lige yansımayacağını belirten Yener, bundan sonraki maçlarda tek kulvara motive olmanın artısı olabileceğini ifade etti.

Yener, sezon başında Avrupa Kupaları'na katılmayı hedeflediklerini belirterek, "Ligde lider durumdayız. Bundan sonra bütün gücümüzü lige vereceğiz ve en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Hedefimiz Avrupa Kupalarına katılmak olacaktır. Trabzonspor bunu da başaracak güçtedir" dedi.

Şampiyonluk sözünü söylemek için erken olduğunu söyleyen Yener, şöyle konuştu:
"Bunu söylemek için çok erken bu bir baskıdır. Futbolcu arkadaşları geçen gün oynadığımız Hacettepe maçında gördük. Bizim telaffuz etmememize rağmen gerek medyanın, gerek taraftarın şampiyonluk sözünü telaffuz etmesi futbolcudaki baskıyı arttırıyor. Trabzonspor'un kupada Beşiktaş karşısında oynadığı futbolu ve rahatlığı Hacettepe karşısında göremedik."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor