Öncelik Şota ve Hami'de

Yarın sabah 08:30 da Trabzon'a gelecek olan Şenol Güneş saat öğle saatlerinde yapacağı basın toplantısının ardından resmen görevine başlayacak.Trabzonspor'a “Futbolun tek patronu” olarak gelen başarılı Teknik adamın yardımcılarının kimler olacağı ise Şeno

Öncelik Şota ve Hami'de

Yarın sabah 08:30 da Trabzon'a gelecek olan Şenol Güneş saat öğle saatlerinde yapacağı basın toplantısının ardından resmen görevine başlayacak.

Trabzonspor'a “Futbolun tek patronu” olarak gelen başarılı Teknik adamın yardımcılarının kimler olacağı ise Şenol Güneş tarafından açıklanacak.

Öncelik Şota ve Hami'de:

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre Güneş sadece kendinde saklı olan isimlere görev teklif etti. Sır gibi saklanan bu isimlerin başında Trabzonspor'un eski futbolcularından Hami ve Şota gelirken bu isimlerden gelecek olumsuz bir cevap neticesinde diğer isimlerin kimler olduğu merak uyandırıyor.

Şu an Teknik Direktörlük görevini yürüten Ünal Karaman'ın da yeni görevinin Şenol Güneş tarafından belirleneceği haber61.net spor servisinin edindiği bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler