"Önce kurumsallık sonra şampiyonluk"

Trabzonspor'un genel sekreteri Köksal Güney, haber61.net'i ziyaret etti. Haber61.net'in imtiyaz sahiplerinden Tanju Akıncıoğlu ile sohbet eden Köksal Güney önemli açıklamalarda bulundu.'Trabzonspor'un her zaman hedefleri vardır. Biz geldiğimiz zaman ilk o

"Önce kurumsallık sonra şampiyonluk"

Trabzonspor'un genel sekreteri Köksal Güney, haber61.net'i ziyaret etti. Haber61.net'in imtiyaz sahiplerinden Tanju Akıncıoğlu ile sohbet eden Köksal Güney önemli açıklamalarda bulundu.

'Trabzonspor'un her zaman hedefleri vardır. Biz geldiğimiz zaman ilk olarak ekonomik anlamda iyileşmeye gidip kurumsal yapısını düzenlemek ardından şampiyonluk hedefine ulşmak için çaba sarfediyoruz' ifadeleriyle sözlerine başlayan Trabzonspor'un genel sekreteri sözlerine şöyle devam etti;

Avrupa kupalarında, Türkiye Lig'inde iddialı bir Trabzonspor görmek istiyoruz. Bu sene onu başardığımızı düşünüyoruz. Özellikle yaptığımız yabancı transferlerle bu hedefe

koksal.jpg

ulaşacağımızı düşünüyoruz. Büyük başarılar bekliyoruz. Yaptığımız atılımları gören şehir bize inandı. Şehirde de şampiyonluk yaşayacağız havası oluştu. Tabiki bu yolda ilerlerken bu başarıyı elde edecek olan sadece, tek başına yönetim değildir. Mazemecisinden tutunda tüm halkına kadar emeği geçmiş herkesin, eski yöneticilerin ve medyanın bu konuda çok önemi var.

Zaman zaman insanların kurum ve kişilerle iletişim bozukluğu  olsada ben hiç kimsenin Trabzonspor'un aleyhinde davranacağını düşünmüyorum. Takımıza zarar vermeyen yapıcı eleştiriler olsun.  Bizlerde zaman zaman yanlış anlaşılan demeçler vermiş olabiliriz. Biz biliyoruz herkesin gönlünde Trabzonspor yatıyor. takım başarılı olduğunda taraftarda mutlu oluyor, onunla ağlayıp onun gülüyoruz. Zaman zaman yaşanan olumsuz olayların bu heyecanı kaybettireceğini inanmıyorum. Trabzonspor'un değerlerinde ve siz değerli medyanın desteklerinizin temenni olmasını istiyoruz. Ne kadar güçlü takım olursa olsun onu destekleyen taraftar sayısı yoksa, önemli medya gücü yoksa hedefe gitmesinde sıkıntı yaşanıyor. O yüzden biz bir bütün olmalıyız. Trabzon medya konusunda Türkiye'de sesi çıkan ve önde olduğunu düşünüyoruz. Trabzon'da ilk internet haberciliğini sizin başlattığınızı biliyoruz. Bu anlamda da itici gücünüz var. Bölgemizde bir ilke imza attınız. O yüzden her zaman iletişim içerisinde olmasını istiyor ve Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda taraftara doğru haberler vereceğinizi biliyoruz. Türkiye'ye ve dünyaya geniş iletişim ağınızla doğru haberler vereceğinizi biliyoruz. Gideceğimiz bu yolda birlik beraber için haber61 nezdinde tüm medyadan destek istiyoruz.

HABER61 HER ZAMAN TRABZONSPOR'UN YANINDA

Köksal Güney'in destek çağrısının ardından sitemizin imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, teşekkür etti. Teşekkür konuşmasında 'basın ilkelerimizi bir kenara bırakarak Trabzonspor'dan tarafız ilkesiyle hareket etmişizdir. Haber61 her zaman Trabzonspor'un yanındadır. Kurulduğumuz günden bu yana her yönetimin doğrusunu her zaman alkışlamışız, yanlış gördüğümüz taraflarıda kaleme almışızdır. Trabzonspor'u kimler yönetiyorsa elimizden geldiği kadar Trabzonspor'un sesini daha fazla duyurmak için destek vermişizdir. Çünkü çok iyi biliyoruz ki haber61 yanlız Trabzonlular tarafından takip edilen bir site değil, Türkiye'nin en büyük bölge sitesi. Haber61'in haberleri her zaman etkili olmuştur ve ses getirmeye devam edeceğiz. Verilen mesajlar nokta adresine sitemizin vasıtasıyla ulaşmıştır. Ziyaretiniz nedeniylede tekrar bunları hatırlatmış olalım ve tekrar teşekkür ediyoruz' dedi.

we-001.jpg

PASSOLİG KONUSUNDA SIKINTI ÇEKMEMEK İÇİN...

Öte yandan Passolig uygulamasının gelmesiyle beraber Trabzonspor-Rostov karşılaşmasında sıkıntısı yaşayan Trabzonspor taraftarlarının aynı şeyi yaşamamaları gerektiği konusunda ne yapmaları gerektiğine dair sorumuzu yanıtlayan Köksal Güney, taraftara şu ifadalerle seslendi; 'Alt yapısı henüz oturtulamadığı için bir takım sıkıntılar yaşandı. Trabzonspor olarak yaptığımız anlaşmalar doğrultusunda bizde passolig uygulamasına girmek zorundaydık. Trabzonspor taraftarı hep diyor du ya 'bizde destek versek, bizde destek versek' diye. İşte çok güzel bir fırsat. Passolig sayısı artıkça çiğ gibi büyüyen bir destek haline gelecek. Rostov maçından öncede basın toplantısı yaptık ve passolig'siz maçlara girilmeyeceğini söyledik. Yaklaşık 1 aylık süreç var Fenerbahçe maçına buradan tekrar uyarıyoruz.

Passolig olmadan maça girmek mümkün değil. Yeni başlayan bir uygulama mutlaka sancıları olacak.Ama burda önemli olan birşeyin zorluğu olsada onu kolaya çevirmek için önlem almak. O yüzden taraftarlar şimdiden Passolig kartlarını alsınlar. Yine son ana bırakırsalar sıkıntılar yaşanır. Trabzonspor taraftarından bir ricam var. Sahada nasıl destek veriyorlarsa ve İstanbul takımlarına meydan okuyorlarsa aynı hevesle forma ve Passolig alma konusunda da destek vermelerini rica ediyorum.Bu takımımız için önemli bir gelir. 25 liralık Passolig'in yaklaşık 17 Lirası kulüplere gidiyor. 2 Milyon Passolig hedefliyoruz eğer bu hedefe ulaşırsak kulübün kasasına 50 milyon tl para girecek. Şuanda 15 bine doğru yaklaşan Passolig'in artışı taraftarın desteğini görmüş olacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor