Önce birlikte yaşadığı kadını öldürdü sonra...

Görele ilçesinde birlikte yaşadığı Gürcü kadını tabancayla öldüren kişi, aynı silahla kendini vurarak hayatını kaybetti. Derekuşculu köyü Kıdır mevkisinde, Metin Gökçe (50) ile birlikte yaşadığı Gürcistan uyruklu Lorita Yıldız (52) arasında henüz belirlen

Önce birlikte yaşadığı kadını öldürdü sonra...
Görele ilçesinde birlikte yaşadığı Gürcü kadını tabancayla öldüren kişi, aynı silahla kendini vurarak hayatını kaybetti.
 
Derekuşculu köyü Kıdır mevkisinde, Metin Gökçe (50) ile birlikte yaşadığı Gürcistan uyruklu Lorita Yıldız (52) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gökçe tabancayla Yıldız'a ateş etti.
 
Vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan Yıldız, olay yerinde öldü.Jandarmayı arayıp "Eşimi öldürdüm, gelin beni teslim alın" diyerek ihbarda bulunan Gökçe, daha sonra aynı silahla başına ateş etti. Gökçe de olay yerinde hayatını kaybetti.
 
Jandarma, cesetleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderdi.Metin Gökçe'nin, Lorita Yıldız ile ikamet ettiği Ağrı'dan bir süre önce tatil için Giresun'a geldiği öğrenildi. Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kendini vurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler