Önce Bamba sonra Colman şimdi de...

Trabzonspor'da Sol Bamba ve Gustavo Colman'dan sonra sakatlığı nedeniyle sahalara en erken Ekim ayında dönecek olan Alex Bourcenau da yönetimin işini zora soktu.Bamba'nın alacaklarının tamamı ile birlikte bonservisini de bedelsiz olarak istediği, Colman'ı

Önce Bamba sonra Colman şimdi de...

Trabzonspor'da Sol Bamba ve Gustavo Colman'dan sonra sakatlığı nedeniyle sahalara en erken Ekim ayında dönecek olan Alex Bourcenau da yönetimin işini zora soktu.

Bamba'nın alacaklarının tamamı ile birlikte bonservisini de bedelsiz olarak istediği, Colman'ın ise daha önce bazı dönemlerde alacaklarının zamanında ödenmediğini iddia ederek, yönetimi FIFA'ya şikayet etmekle tehdit ettiği bildirildi.

Bourceanu içinse Trabzonspor'un Steaua'yla sezon sonuna kadar kiralama konusunda anlaştığı ama Rumen ekibinin eski kaptanlarının tüm alacaklarının bordo-mavili ekip tarafından ödenmesini isteyince görüşmelerin çıkmaza girdiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor