Ömer Erdoğan: Ligin en iyi takımına karşı oynadık

Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan maç sonunda konuştu

Ömer Erdoğan: Ligin en iyi takımına karşı oynadık

Süper Lig’in 36. haftasında Trabzonspor’un karşılaştığı Hatayspor’da teknik direktör Ömer Erdoğan maç sonunda konuştu.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

Rakibe fazla şans vermedik. Beraberlik hakkımızdı. Uyarmamıza rağmen çıkış anında merkeze atılan topla yediğimiz gol bizi üzdü. Baskıyı arttırdık, önde dönen topları almaya başladık sadece final paslarında sıkıntı yaşadık. 40 ortada 10 isabet sağlamışız. Final paslarını yapsak galibiyeti de alabilirdik. İki taraf da pozisyonlara girmeye çalıştık. Maçın geneline bakıldığında seyir zevki olan bir futboldu. Uzatmada gelen gol oldu 1 puan 1 puandır. Bir de şampiyona karşı senenin en iyi takımına karşı oynadık bunu da unutmamak lazım.

Genç hocaların başarılı olması bize de bir kapı açtı. Tecrübeli hocalarımızın bir dönemi vardı bayrağı bize teslim ettiler. Kulüplerin de bu şansı vermesi önemliydi. Çoğu ile beraber oynadığımız arkadaşlarımızla şimdi teknik direktör olarak karşı karşıya gelmek bizleri umutlandırıyor. Bu işte ben oldum yeter dememek gerekiyor. Sürekli yeniliklere alışmak gerekiyor. Ben ilk boşta kaldığım anda yurt dışına çıkıp bir şeyler öğrenmeye çalışacağım. Her antrenman bir gelişme fırsatıdır. Bu işin sonu yok. Yurt dışında da antrenör olarak yer almamız gerekiyor. Futbolcu arkadaşlarımız nasıl oynuyorsa bizler de hoca olarak olmalıyız. Burada yeter ki ilk adımları atarken sağlıklı atmak gerekiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor