Ömer Aysan İMZALADI

Ankaraspor için Türkiye Futbol Federasyonu'nun tanıdığı ek transfer süresinin son gününde bu oyuncunun hem kulübü hem de kendisiyle anlaşmaya varıldı. Ömer Aysan Trabzonsporla 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Ömer Aysan Barış kimdir? 23 Temmuz 1982 yılında İ

Ömer Aysan İMZALADI
Ankaraspor için Türkiye Futbol Federasyonu'nun tanıdığı ek transfer süresinin son gününde bu oyuncunun hem kulübü hem de kendisiyle anlaşmaya varıldı. Ömer Aysan Trabzonsporla 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ömer Aysan Barış kimdir?
23 Temmuz 1982 yılında İzmit'te doğan Ömer, futbola Gölcükspor'da başladı. 2000 yılında Kocaelispor forması altında profesyonel sözleşme imzalayan deneyimli oyuncu, 2005 yılında Bursaspor'a, 2008 yılında da Ankaraspor'a transfer oldu. Savunmanın sağında görev yapabilen Ömer Aysan, 1.77 cm boyunda, 71 kilogram ağırlığında.

Öte yandan Ömer Aysan Trabzonspor-Kayserispor maçını izleyemeyecek, memleketine giden bu futbolcunun pazartesi Trabzon'da olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor