Ömer Aysan ilk idmanına çıktı

Trabzonspor bu haftayı Ankaraspor'un küme düşürülmesi nedeniyle maç yapmadan geçirecek ve hafta ise Beşiktaş ile karşılaşacak bordo mavili takımda bu maçın hazırlıkları sürüyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Hugo Broos, nezaretinde yapıl

Ömer Aysan ilk idmanına çıktı

Trabzonspor bu haftayı Ankaraspor'un küme düşürülmesi nedeniyle maç yapmadan geçirecek ve hafta ise Beşiktaş ile karşılaşacak bordo mavili takımda bu maçın hazırlıkları sürüyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Hugo Broos, nezaretinde yapılan idmana Zafer Yelen dışında tüm futbolcular katıldı.

Trabzonspor'un Ankaraspor'da transfer ettiği Ömer Barış Aysan ise takımdan ayrı olarak kondisyoner eşliğinde düz koşu yaptı.

Takım yarım saate yakın düz koşunun ardından çift kale maç yapıyor.

Takım yarım saate yakın düz koşu yaptı.

Düz koşunun ardından bordo mavililer kırmızı ve yeşil takım olmak üzere çift kale maç yapıyor.

Kırmızı takım: Onur, Tayfun,  Egemen, Ferhat, Ceyhun, Selçuk,  Colman, Yattara, Gökhan

Yeşil takım: Sylva, Song, Cale, Engin, Tjikuzu, Serkan, Gabriç,  Alanzinho, Umut, Barış,

Yeşil takım Umut (2) ve Song'un attğı gollerle kırmızı takımı 3-2 yendi, kırmızı takımı yendi. Kırımızı takımın golllerini Colman ve Gökhan attı.

Öte yandan Ömer Aysan'ın, 41 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler