Olimpiyatlar için Trabzon'da toplandılar!

11-18 Temmuz 2016 tarihlerinde Trabzon’da yapılacak olan ISF Gymnasiade ( Okul Sporları Olimpiyatları) 1.Koordinasyon toplantısı yapıldı.   TOHM ( Türkiye Hazırlık Merkezi ) toplantı salonundan gerçekleşen koordinasyon toplantısına Trabzon Vali Yardımcısı

Olimpiyatlar için Trabzon'da toplandılar!
11-18 Temmuz 2016 tarihlerinde Trabzon’da yapılacak olan ISF Gymnasiade ( Okul Sporları Olimpiyatları) 1.Koordinasyon toplantısı yapıldı.
 
TOHM ( Türkiye Hazırlık Merkezi ) toplantı salonundan gerçekleşen koordinasyon toplantısına Trabzon Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan Pala, Trabzon İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdoğan Boz ve diğer kamu ve kuruluşlardan şube müdürleri ve okul sporları federasyonu yönetimi katıldı.
 
Koordinasyon toplantısının açılış konuşmasını yapan Trabzon Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, “ Devlet Kurum ve k​uruluşlarıyla bir bütündür o açıdan sorumlulukları paylaşmak işbirliği halinde olmak olası başarıyı muhtemel hataları minimuma indiren temel anlayışlardan birisidir. Trabzon olarak 11-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan ISF Gymnasiade’a en güzel şekilde ev sahipliği yapacağız. Organizasyon zamanına kadar sürecek olan koordinasyon toplantıları sayesinde en iyi şekilde yüzümüzün akıyla bir organizasyon yapacağız” şeklinde konuştu.
 
gsb_1932.jpg
 
Organizasyonda koordinasyon şeklinde olması gerektiğini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “Böylesine büyük organizasyonlar her hangi bir kurumun tek başına yapabileceğimiz bir olay değildir. Trabzon şehri daha önce böylesine büyük 2 organizasyonu alnının akıyla atlatmayı başarmıştır.  11-18 Temmuz 2016 tarihlerinde Trabzon’da yapılacak olan ISF Gymnasiade’ın Trabzon’a alınmasında çok büyük emeği geçen Federasyon Başkanımız Ayhan Pala’ya kentimiz adına çok teşekkür ediyorum. Gymnasiade’nin Trabzon’a hem sportif olarak hem de kültürel olarak çok katkısı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
 
gsb_1936.jpg
 
Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan Pala, “Bu şehrin olmayan bir özelliği var o da bacası tütmüyor ama bu şehrinde bacası olan tek bir güç var o da spordur.  Bu spor gücünün hayatta devamlılığını sağlamak üzere büyüklerimiz, bakanlarımız Trabzon adına yatırım yaptılar. Özellikle 14- 18 yaş grubu çocuklar Trabzon’a gelecekler.  Şehir aslında sosyal yönden gelişiyor. Ama en büyük katkısı ekonomik olarak bırakıyor. Türsab’ın verilerine baktığımızda spor turizmi için gelen bir kişinin ülkemize bıraktığı rakam bin 432 dolar olarak açıklıyorlar. Tatil için gelen turist ise 538 dolar olarak açıklanıyor. Demek ki bu organizasyon ekonomik yönden de şehri katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.
 
Öte yandan Koordinasyon toplantısının ikincisi 22 Aralık 2015 Salı günü yapılma kararı alındı.  
 
gsb_1940.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor