Olcan’da menajer oyunu!

Trabzonspor’da sezonun bitmesinin ardından yeni sezon planlamaları başlarken bir yandan da takımın önemli isimlerini tutabilmek adına çaba sarf ediliyor.Bu noktada bordo mavili takımın yıldız ismi Olcan Adın konusunda ise tam bir belirsizlik yaşanıyor.Gal

Olcan’da menajer oyunu!

Trabzonspor’da sezonun bitmesinin ardından yeni sezon planlamaları başlarken bir yandan da takımın önemli isimlerini tutabilmek adına çaba sarf ediliyor.

Bu noktada bordo mavili takımın yıldız ismi Olcan Adın konusunda ise tam bir belirsizlik yaşanıyor.

Galatasaray ve Beşiktaş ile adı anılan ve son olarak menajeri tarafından bir Rus takımından teklif aldığı öne sürülen Olcan Adın Trabzonspor yönetiminin ve taraftarların canını sıkıyor.

Olcan Adın’ın transfer olup olmayacağı konusunda belirsizlik sürerken Haber61.net Spor Servisine açıklamalarda bulunan Transfer komitesi üyesi Ali Uzunay ise transfer iddialarının menajerin bir oyunu olduğunu belirtti.

Yıldız futbolcunun 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Uzunay “ Olcan’ın menajeri şuanda piyasayı kızıştırdı. Biz Olcan ve menajeriyle 1-2 gün içerisinde görüşerek teklifimizi yapacağız. Olcan’ın gitmesini engellemeye çalışacağız zaten kesinlikle gönderme taraftarı değiliz. Olcan’ı takımda tutmak adına sonuna kadar çaba sarf edeceğiz” dedi.

Haber: Doğan Alayoğlu / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor