Olcan'a Rus talip!

Süper Lig'den Beşiktaş ve Galatasaray’ın kadroya katmak için yarıştığı, Trabzonspor’un ise bırakmak istemediği Olcan Adın'a yurt dışından da teklifler geldi. Teknik direktör olarak Murat Yakın'la anlaşan Rus ekibi Spartak Moskova’nın, Olcan Adın’ı transfe

Olcan'a Rus talip!

Süper Lig'den Beşiktaş ve Galatasaray’ın kadroya katmak için yarıştığı, Trabzonspor’un ise bırakmak istemediği Olcan Adın'a yurt dışından da teklifler geldi. 

Teknik direktör olarak Murat Yakın'la anlaşan Rus ekibi Spartak Moskova’nın, Olcan Adın’ı transfer etmek isbtediği ortaya çıktı. Spartak Moskova'nın bordo mavili kulübe teklifte bulunduğu, ancak Trabzonspor’un bu teklifi, ''Olcan'ı bırakmak istemiyoruz'' diyerek reddettiği iddia edildi.

Yönetimin Olcan Adın ile yapılacak olan son görüşmenin ardından anlaşılamaması durumunda gelen tüm teklifleri değerlendirmeye alacağı ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor