Olcan ve Adrian gidiyor mu?

Sezon öncesi transfer çalışmalarını devam ettiren Trabzonspor bir yandan da futbolcularına gelen teklifleri ve haklarında çıkan transfer iddialarıyla mücadele ediyor.Son olarak Trabzonspor’da Adrian’ın Al Nasr külüne gideceği iddia edilirken Olcan Adın iç

Olcan ve Adrian gidiyor mu?

Sezon öncesi transfer çalışmalarını devam ettiren Trabzonspor bir yandan da futbolcularına gelen teklifleri ve haklarında çıkan transfer iddialarıyla mücadele ediyor.

Son olarak Trabzonspor’da Adrian’ın Al Nasr külüne gideceği iddia edilirken Olcan Adın için de Galatasaray’la kesin anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

İddialar üzerine Haber61.net spor servisine açıklamada bulunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu iki iddianın da gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Adrian için Al Nasr’dan gelen teklifi doğrulayan Hacıosmanoğlu “ Teklif doğru ancak takasla bu işin biteceği yanlış. Biz Adrian’ı takasla vermeyi düşünmüyoruz. İyi bir bonservis bedeli karşılığında verebilirz “ dedi.

Hacıosmanoğlu, Olcan Adın için Galatasaray’la anlaştıkları yönündeki iddialara ise “ Bu iddia tamamen gerçek dışıdır. Kesin bir anlaşma sözkonusu değil. Herhangi bir kulüple de görüşmedim” şeklinde cevap verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor