Olcan transferindeki planlı süreç!

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Olcan Adın'ın transferinin gerçekleşmesinin ardından planlı işleyen bir süreç olduğu ortaya çıktı. En son Burak Yılmaz transferiyle  Trabzon ile G.Saray arasında başlayan kırgınlık Ünal Aysal’ın Trabzonspor'a karşı yaklaşıml

Olcan transferindeki planlı süreç!

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Olcan Adın'ın transferinin gerçekleşmesinin ardından planlı işleyen bir süreç olduğu ortaya çıktı. 

En son Burak Yılmaz transferiyle  Trabzon ile G.Saray arasında başlayan kırgınlık Ünal Aysal’ın Trabzonspor'a karşı yaklaşımlarıyla yumuşatılarak gizli bir dostluk kuruldu ve  adeta transfere uygun zemin yaratıldı.

Galatasaray cephesinin bu oyunu Trabzonspor tarafından engellenmezken  Başkan Hacıosmanoğlu da talibi çok olan Olcan Adın için sarı kırmızılı kulüp ile ile anlaştı.

Bu transfer bordo mavili taraftarları da ikiye böldü. Taraftarların bir bölümü Galatasaray'a futbolcu satılmasının prestij açısından oldukça yıkıcı olduğunu savunurken diğer kesim ise Olcan'ın satılmasını olumlu karşıladı.

İşte transfer sürecinde yaşanan olaylar ve Galatasaray'ın attığı o adımlar;


1- 14 Mayıs 2014’teki Trabzon maçına cezalı olsa da başkan Aysal da gitti ve Hacıosmanoğlu ile akşam yemeği yedi.

2- Aysal, anlaşma noktasına geldikleri Gomis transferinden Trabzon’un da talip olması üzerine çekildi.

3- Scout ekibinin önerisine karşın Altınordulu Gökhan Karadeniz’e Trabzon da talip olunca Aslan, teklif yapmadı.

4- Basketbol finaline çıkarmama kararı sonrası Aysal’ın, Aziz Yıldırım ile ilgili sözleri Trabzon’da olumlu yankı buldu.

5- Yenidan yargılama kararı sonrası, Trabzon’un sert açıklamasına benzer bir açıklamada Galatasaray yaptı.

6- G.Saray, 2 milyondan 4 milyon Euro’ya çıktı. Trabzon da taksitlerde kolaylık gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor