"Olcan transferinde herşeyden önemlisi..."

Trabzonspor'da transferde gündemin birinci maddesi haline gelen Olcan Adın için yeni gelişmeler yaşanıyor.Bugün Olcan Adın'la görüşme gerçekleştiren Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu futbolcu ve menajeriyle anlaşma zemini aradı. Görüşmeden herhang

"Olcan transferinde herşeyden önemlisi..."

Trabzonspor'da transferde gündemin birinci maddesi haline gelen Olcan Adın için yeni gelişmeler yaşanıyor.

Bugün Olcan Adın'la görüşme gerçekleştiren Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu futbolcu ve menajeriyle anlaşma zemini aradı. Görüşmeden herhangi bir sonuç çıkmazken ilerleyen günlerde yeniden görüşme yapılacağı bildirildi.

Olcan Adın karmaşası hakkında Haber61.net spor servisine konuşan Trabzonspor Genel sekreteri Köksal Güney, kulüp istemediği sürece Olcan'ın hiçbir yere gidemeyeceğini belirtirken , Trabzonspor'un menfaatine uyduğu zaman ise satılabileceğini söyledi.

HİÇKİMSE ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GİDEMEZ!

Kesinlikle Olcan'ın takımda kalmasından yana olduklarını vurgulayan Güney "  Takımın yıldızlarını elde tutmak istiyoruz. Özellikle Olcan konusunda yaşananların ardından futbolcuyla görüşmeler devam ediyor. Olcan'ın zaten 1 senelik sözleşmesi duruyor. Hala  Trabzonspor'un futbolcusu . Özellikle söylüyorum ki Trabzonspor'dan kimse elini kolunu sallayarak futbolcu alamaz. Bu sözümüzü tutmaya devam edeceğiz." dedi.

HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ TRABZONSPOR MENFAATİ

Trabzonspor'un menfaatlerinin herşeyden önemli olduğunu belirten Güney ;  "Olcan'la görüşmeler sürüyor. Onun da bazı duyguları vardır gitmek isterse ve eğer  Trabzonspor'un menfaatine uyarsa ancak o zaman satılır. Ancak kesinlikle cüzi rakamlarla Olcan'ı bırakmayacağız. Takımda tutmak istediğimiz oyunculardan birisi. Şayet Olcan gibi bir futbolcu için Trabzonspor'un menfaatini karşılamayacak bir teklif gelirse ve oyuncunun duyguları da gitmekten yanaysa bu durumda devreye sokacağımız yaptırımlar olacaktır. Hiçkimse Trabzonspor'dan kolaylıkla futbolcu alabileceğini ve futbolcuların gidebileceğini sanmasın. Transferde herşeyden önemli olan Trabzonspor'un menfaatidir. Ama özellikle vurguluyorumki Olcan'ın takımda kalmasından yanayız ve onun için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Özel haber: Doğan Alayoğlu / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler