"Olcan Trabzonspor'a dönmek isterse..."

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 48 maça çıkan ve 90 dakika sahadan kalan Olcan Adın'ın, Galatasaray'da kadroya girememesi büyük yankı yankı uyandırdı.Aslan'ın ligde attığı 2 golden birini atan ancak doğdu şehrin takımı Balıkesirspor ile yapılacak

"Olcan Trabzonspor'a dönmek isterse..."

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 48 maça çıkan ve 90 dakika sahadan kalan Olcan Adın'ın, Galatasaray'da kadroya girememesi büyük yankı yankı uyandırdı.

Aslan'ın ligde attığı 2 golden birini atan ancak doğdu şehrin takımı Balıkesirspor ile yapılacak mücadelenin kadrosuna alınmayan milli futbolcu için Bordo-Mavili takımın basın sözcüsü Yakup Aslan önemli açıklamalarda bulundu. Aslan, Sarı-Kırmızılı formayla ikisi sonradan oyuna girmek üzere 3 kez giyen Olcan'ın gitmesinden yana olmadıklarını kaydederek "Geçen sene gitmesini istememiştik. Önemli bir oyuncuydu ama hiçbir futbolcu vazgeçilmez değildir. Daha iyisini buluyorsanız, değerini bulan her futbolcu gönderilebilir. Biz en az Olcan kadar iyi oyuncuları transfer ederek Olcan’ın yerini doldurduk” dedi.

"YOLDAN ÇIKILABİLİYOR"

Olcan’ın durumuna üzüldüğüne dikkat çeken Aslan, “İyi futbolcuların buradan İstanbul’a giderken çok istekli gitmeleri mantıklı karşılanabilir. Başka bir büyük takıma gidiyorsunuz. Ama İstanbul’daki diğer büyük takımlarda çevre insanı zaman zaman yoldan çıkarabiliyor. Olcan için böyle bir şey henüz söz konusu değil ama daha önce buradan giden futbolcularımızda bunu gördük. Buradan İstanbul’a gitmek yerine Avrupa’ya gitmeleri daha mantıklı" diye konuştu.

"DAHA İYİ OLMALI"

Olcan'a kapıyı kapatmadıklarını ifade eden Aslan, "Bizden giden topçumuz, elimizdekilerden daha iyiyse onu gelecekte yeniden alabiliriz. Kapının tamamen kapanması gibi bir iddiamız kesinlikle yok. Ama biz şu anda çok iyi bir takıma sahibiz. Buna ihtiyacımız yok. İhtiyacımız olan tek şey mevcut kadronun uyumunu maksimum seviyeye çıkarıp, istediğimiz hedeflere ulaşmak" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler