Olcan için BJK ile görüşme yapıldı mı?

Trabzonspor'dan affını isteyen Olcan Adın için Beşiktaş'la temaslar başladı. Ancak bunlar resmi nitelikte değil...BAŞKANLAR DÜZEYİNDE Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, "Resmi teklif yok; ama bir takım görüşmele

Olcan için BJK ile görüşme yapıldı mı?

Trabzonspor'dan affını isteyen Olcan Adın için Beşiktaş'la temaslar başladı. Ancak bunlar resmi nitelikte değil...

BAŞKANLAR DÜZEYİNDE 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, "Resmi teklif yok; ama bir takım görüşmeler var. Başkanlar düzeyinde olabilir. Olcan değerli bir oyuncu, görüşmelerin olması normal" dedi.  

BİR STANDART BELİRLEDİK 

Olcan Adın'la ilgili kararı verdiklerini belirten Güney, "Bizim tavrımız belli, birinci planda Olcan'ın kalmasını istiyoruz; ama olmuyorsa böylesine önemli bir oyuncunun değeri vardır. Başkanımız da ifade etti; 5 milyondan aşağı olmaz. Ancak biz asla illa şu rakam olacak demedik. Bu konularda mutlak rakamlardan bahsedemezsiniz. Biz bu konuda sadece bir standart belirledik. Temaslar var. Olması normal, tıpkı bizim de transfer için başka takımlarla yaptığımız türden temaslar" şeklinde konuştu.  

HER ŞEY ŞARTLARA BAĞLI 

Köksal Güney, Beşiktaş'la başlayan temaslar nedeniyle Olcan'ın yüzde yüz Beşiktaş'a gideceği ya da Beşiktaş'a gitmek istediği şeklinde yorumlar yapılmasını doğru bulmadığını ifade ederek, "Olcan profesyonel futbolcudur. Asla İstanbul'daki büyük takımlar arasında bir tercihi olduğu yönünde bir eğilim göstermez. Profesyoneldir. Hangi takımın daha iyi tekliflerle geleceğini, hangi takım tarafından daha uygun koşulların sunulacağını bilemezsiniz" dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler