Olcan gidecek mi, Cardozo gelecek mi?

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Olcan ve Cardozo hakkında açıklamalarda bulundu. Aslan, basında başka takımların talip olduğu yönünde haberler çıkan oyuncuları Olcan Adın'ın sözleşmeli futbolcularının olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "OIcan

Olcan gidecek mi, Cardozo gelecek mi?
Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Olcan ve Cardozo hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Aslan, basında başka takımların talip olduğu yönünde haberler çıkan oyuncuları Olcan Adın'ın sözleşmeli futbolcularının olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
 
"OIcan'ın bir yıl daha sözleşmesi var. Onu hiçbir kulübe vermeye niyetimiz yok. Hiç kimseyle görüşmedik, görüşmeye de niyetimiz yok. Geçen bir demecimi yanlış yorumlamışlar, satabiliriz gibi. Ben genel bir kural koymuştum o zaman. Çok büyük futbolcular bile büyük fiyatlara başka kulüplere gidebiliyor. Barcelona, Manchester United, Chelsea de her futbolcusunu satabiliyor ama biz önümüzdeki yıl şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturacağımız için Olcan kalitesinde bir oyuncuyu kaybetmek asla istemiyoruz. Olcan, bizim çok değerli oyuncumuz, gelecek yıl şampiyonluk mücadelemizde başrol oynayacağına inanıyoruz. Olcan ile ilgili bir teklif yok, Olcan'ı vermeye de niyetimiz yok" ifadelerini kullandı.
 
Cardozo için ne dedi? 2.sayfada
 
 
Transferde hem yurt içi hem yurt dışında çalışmalar yaptıklarını ve kaliteli oyuncuların peşinde olduklarını söyleyen Aslan, "İyi ve şampiyonluk hedefleyen bir kadro için kolları sıvadık. Cardozo'yu bizden çok basın konuşuyor. Cardozo da iyi, kariylerli bir futbolcu. O da bizim prensiplerimiz çerçevesinde uyum sağlarsa, koşullarımızı uygun bulursa, anlaşabilirsek neden olmasın ama şu aşamada Cardozo ile bir sözleşmemiz yok. Henüz anlaşmış bir durum yok. O ve başka futbolcularla da çalışma içerisindeyiz. Çok daha iyi futbolcular da var listemizde" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler