Olcan Adın'ın gönlünde hangi takım var!

Trabzonspor'dan bu sezon ayrılmasına kesin gözle bakılan Olcan Adın için G.Saray’la Beşiktaş kapışıyor. Önceki gün Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’yla bir görüşme yapan Olcan Adın, ayrılık izni alamadı. Başkan’ın, “Bana para değil, sen lazımsın.

Olcan Adın'ın gönlünde hangi takım var!
Trabzonspor'dan bu sezon ayrılmasına kesin gözle bakılan Olcan Adın için G.Saray’la Beşiktaş kapışıyor. Önceki gün Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’yla bir görüşme yapan Olcan Adın, ayrılık izni alamadı. Başkan’ın, “Bana para değil, sen lazımsın. Şampiyonluğu hedefliyoruz ve gelecek sezon lider oyuncularımız arasında yer alacaksın” sözleriyle hayal kırıklığı yaşayan ve tatile çıkan Olcan Adın’la yeni bir görüşme daha yapılacak.
 
NOKSANLARIMI O TAMAMLADI
 
Çeşme’ye tatile giderken Balıkesir’e uğrayıp ailesini ziyaret edecek olan Olcan Adın’ın amcası Faik Adın’la görüştük. Balıkesir Kasaplar Mahallesi’nde hayırseverliğiyle nam salan Olcan Adın, amcası Faik Adın’a da bir kahvehane açmış. Olcan’ın çok vefalı olduğunu söyleyen Amca Faik Adın, “Allah   herkese  böyle hayırlı  yeğen nasip etsin ,İşletmekte olduğum  bu kahvenin  ufak tefek  noksanlarını   tamamlamamda  bana büyük destek oldu” dedi.
 
HER YERDE FORMALARI ASILI
 
Kahvehanenin dört bir yanını Olcan’ın spor eşyalarıyla dekore eden Amca Adın’a son dönemde en çok merak edilen soruyu da sorduk. Bu konuda çekingen davranan ve fotoğraf bile çektirmek istemeyen Faik Adın, “Olcan’ın gönlünde Beşiktaş var. Ancak Trabzonspor satmak istemiyor. Ne olacağını bekleyip göreceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler