Trabzonspor maçının da baş aktörüydüler! Trabzon'da neden ifadeye çağrılmadılar?

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş ve Osayi-Samuel ifadeye çağrıldı.

Trabzonspor maçının da baş aktörüydüler! Trabzon'da neden ifadeye çağrılmadılar?

Olaylı derbiden sonra başlayan soruşturma genişleyerek devam ediyor. Öğleden sonra Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş ve Osayi-Samuel ifadeye çağrıldı.

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda ezeli rakibi Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından sarı-lacivertlilerin Başkanı Ali Koç RAMS Park'a gelerek yönetim kurulu üyeleri ve oyuncularıyla birlikte sahaya çıkarak kutlama yapmak istedi ancak gerilim yeniden yükseldi ve saha içinde olaylar çıktı.

İstanbul Valiliği, Galatasaray Kulübü Stadyum Müdürü A.Ç.’ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 şahıs hakkında adli işlem başlatıldığını duyurdu. İşlem başlatılan 5 kişinin arasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal ve Ali Çelikkıran'ı saçlarından çeken Fenerbahçe Eski Yöneticisi ve seçime hazırlanan Ali Koç'un listesinde bulunan Hulusi Belgü de bulunduğu belirtilmişti.

İFADEYE ÇAĞIRILAN 2 İSİM DAHA ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan ifadeye çağırılan isimler arasında Fenerbahçeli futbolculardan Mert Hakan Yandaş ve Bright Osayi-Samuel'in de olduğu belirtildi.

TRABZONSPOR MAÇI SONRASI NEDEN İFADEYE ÇAĞRILMADILAR?

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki olaylı maçta provokatörlük yapan ve tribünleri geren Mert Hakan Yandaş ile taraftarı darp eden Osayi Samuel'in neden ifadeye çağrılmadığı tartışma konusu oldu.

Galatasaray maçı sonrası iki futbolcu ifadeye çağrılırken, sosyal medyada birçok futbolsever, "Trabzonspor maçının baş aktörüydüler. O zaman neden ifadeye çağrılmadılar" şeklinde yorumlarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler