Olay yan hakeme 1 yıl ceza!

Bursaspor-Trabzonspor mücadelesinde ev sahibi ekip adına Sercan'ın attığı goldeki net ofsaytı tespit edemeyerek tepkilere neden olan yardımcı hakem Hakan Yemişken'in Süper Lig'de sezon sonuna kadar dinlendirileceği ortaya çıktı. Trabzonspor Yönetimi, karş

Olay yan hakeme 1 yıl ceza!

Bursaspor-Trabzonspor mücadelesinde ev sahibi ekip adına Sercan'ın attığı goldeki net ofsaytı tespit edemeyerek tepkilere neden olan yardımcı hakem Hakan Yemişken'in Süper Lig'de sezon sonuna kadar dinlendirileceği ortaya çıktı. Trabzonspor Yönetimi, karşılaşmanın ardından sert bir manifesto yayınlamış ve bu tip bariz hataların cezalandırılmasını istemişti.

Federasyondan mesaj

Bu arada Futbol Federasyonu dün bir bildiri yayınlayarak konuyu değerlendirdi. Hakem hatalarında kasıt aramanın kimseye bir yarar sağlamayacağını ifade eden yetkililer, futbol ailesinin bireylerinin sorumluluk çerçevesinde hareket etmelerini istediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor