Okutan Albayrak İle Görüştü

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ve başkan yardımcısı Muzaffer Ermiş ile görüşme yaptı.Vali Okutan, ilk olarak saat 11.00'de rutin asayiş toplantısı kapsamında, makamında İl Jandarma Komutanı Albay Ali Öz ve Emniyet Müd

Okutan Albayrak İle Görüştü

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ve başkan yardımcısı Muzaffer Ermiş ile görüşme yaptı.

Vali Okutan, ilk olarak saat 11.00'de rutin asayiş toplantısı kapsamında, makamında İl Jandarma Komutanı Albay Ali Öz ve Emniyet Müdürü Arif Akkale ile görüştü.

Bir saatten fazla süreyle Albay Öz ve Akkale ile görüşen Okutan, daha sonra Trabzonspor Kulübü Başkanı Albayrak ile başkan yardımcısı Ermiş'i makamında kabul etti. Basına kapalı yapılan görüşme, yaklaşık yarım saat sürdü.

Trabzonspor Başkanı Albayrak, görüşme sonrası gazetecilere, daha sonra açıklama yapacaklarını söyleyerek Valilikten ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor