Okan Buruk: Trabzonspor kupayı haketti

Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk maçın ardından konuştu

Okan Buruk: Trabzonspor kupayı haketti

Trabzonspor'un Başakşehir'i yenerek Süper Kupa'ya uzandığı maçın ardından maçı gererek olaylara neden olan Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Buruk şöyle konuştu;

Sezon olduğu gibi hakemlerle mücadele etmeye devam ediyoruz. Trabzonspor’u tebrik ediyorum. İyi bir takım. Bizden daha çok pozisyona girdiler. Bizim eksiğimizin çok olması etkiledi. Oyun olarak zorladı. Çok net pozisyonlar vermedik. Kendi hatalarımızdan goller yedik. Daha doğrusu ilk golü kendi ikinci golü Yaşar Kemal Uğurlu hatasından yedik. İnatla VAR’a gitmiyorlar. Süper Kupa gibi bir maç var Cüneyt Çakır’ı verin neden vermiyorsunuz anlamak mümkün değil.
Trabzonspor’u tebrik ediyorum. 90 dakika ellerinden geleni yaptılar. Hem Abdullah Avcı’yı hem de Trabzonspor’u tebrik ediyorum.

Gerginlik yaşandı. İki takımda hakemi beğenmediği için itirazları oldu. Abdullah Hoca da yönetimi beğenmedi. Bu tarz gerilimler oluyor keşke olmasaydı. Hakkettikleri bir kupa var. Sadece hakem Uğurlu’yu tebrik etmedim yan hakemleri tebrik ettim
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor