Okan Buruk: Moral için çok önemli

Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk maç öncesinde konuştu

Okan Buruk: Moral için çok önemli

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in 5. Haftasında Trabzonspor'un sahasında karşılaşacağı Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Buruk şöyle konuştu;

Milli takım arası hazırlık kampı gibi oldu. Hazırlık maçımız çok iyi geçti. Oynamayan yeni transferler iyi performanslar verdiler. Bugünkü kadroyu seçerken buna dikkat ettim. Mahmut mesele milli takımda önemli performanslar yaptı o nedenle kenarda. Salı günü de Leipzig maçı var. İki maça birden hazırlandık. Zorlu bir döneme giriyoruz. Dün 21 kişiyi oluştururken zorlandım. Bir çok genç oyuncuya da şans verdim. Yedek kulübesinde direkt etki edebilecek isimler var. Bunu doğru şekilde sahaya yansıtmalıyız. Bu maçın morali de bizim için Leipzig maçı öncesi çok önemli.

Deniz bize hazır geldi. Çabuk uyum da sağladı. Giuliano'nun oynamadığı bir dönem vardı onu koruyarak bir dönem geçirdik şimdi kadroda. Aleksic milli maça gitti 3 maç oynamadı onun için kayıp bir dönem oldu. Maç maç düşünerek kadroyu kullanmak istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor