Oğuzhan'dan Trabzon'a kötü haber

Türk asıllı Hollandalı futbolcu Oğuzhan Özyakup, Arsenal'in önerdiği 2,5 yıllık yeni kontrat teklifini kabul ederek kulübünde kaldı.İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in genç takımında forma giyen ve yetenek avcılarının peşinde koştuğu Türk asıll

Oğuzhan'dan Trabzon'a kötü haber

Türk asıllı Hollandalı futbolcu Oğuzhan Özyakup, Arsenal'in önerdiği 2,5 yıllık yeni kontrat teklifini kabul ederek kulübünde kaldı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in genç takımında forma giyen ve yetenek avcılarının peşinde koştuğu Türk asıllı Hollandalı futbolcu Oğuzhan Özyakup (18), takımının önerdiği yeni kontrat teklifini kabul ederek, 2,5 yıllık mukaveleye imza attı.

"Arsenal olmasaydı Trabzonspor'a imza atacaktım" diyen genç yetenek takımını tercih etmesi konusunda "Arsenal'in bana emeği çok büyük. İlk tercihimin kulübüm olacağını her defasında söylemiştim. Ben burada kendimi biraz daha geliştirerek A takımın formasını giymek istiyorum. Bana güvenenlerin mahcup olmayacağını zaman gösterecek" diyerek kulübünde kalmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Trabzonlu ailenin çocuğu olan 18 yaşındaki Oğuzhan Özyakup ile A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve Oğuz Çetin 2010 yılının Ekim ayında, Londra'da genç futbolcuyla bir görüşme yapmış ve Oğuzhan'ı Türk Milli Takımı'na davet etmişti. Özyakup, halen Hollanda U19 Milli Takımı'nın formasını giyip kaptanlığını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler