Oğuz Sarvan'dan açıklama

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), bir açıklama yaparak, Turkcell Süper Lig'in 11. haftasına yönelik yorum ve spekülasyonların gerçeklerle ilgisi bulunmadığını bildirdi. MHK'dan yapılan açıklamada, Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig maçları

Oğuz Sarvan'dan açıklama

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), bir açıklama yaparak, Turkcell Süper Lig'in 11. haftasına yönelik yorum ve spekülasyonların gerçeklerle ilgisi bulunmadığını bildirdi.

MHK'dan yapılan açıklamada, Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig maçlarının hakemlerinin, 12 Kasım Çarşamba günkü kurul toplantısında belirlendiği ve aynı gün medyaya verildiği, bu nedenle, hakemlerin önceden bilinmesinin veya değiştirilmesinin mümkün olamayacağı kaydedildi.


Bu arada MHK Başkanı Oğuz Sarvan da 12 Kasım Çarşamba günü Lig TV'de yayınlanan söyleşisinde, ''Bazen de hakemleri yeteri kadar dürüst bulmuyorum'' şeklinde bir söz sarfetmediğini, bu açık ifadeye karşın konunun, kimi internet sitelerinde çarpıtılarak kamuoyuna aktarıldığını bildirdi.

Sarvan, ''Ben, görevim, sorumluluklarım, duruşum ve yaşam felsefem itibariyle, bu ülkede 'Hakemleri yeteri kadar dürüst bulmuyorum' diyecek belki de en son kişiyim. Biraz olsun mantığı ve sağduyusuyla hareket etmeyi becerebilenler, bir MHK Başkanı'nın zaten böyle bir söz sarfetmeyeceğini bilir'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor