Oğuz Sarvan'dan acı itiraf

Hakemlerin gündemde olduğu bir dönemde, Merkez Hakem Komitesi Başkanı Oğuz Sarvan, Ntv Spor'a yaptığı açıklamada ''zaman zaman hakem atamalarında ve anlık pozisyonlarda ciddi hatalar '' söyledi. Ligin kaderi etkilenmedi Ligin ilk yarısında hakemlerin göst

Oğuz Sarvan'dan acı itiraf

Hakemlerin gündemde olduğu bir dönemde, Merkez Hakem Komitesi Başkanı Oğuz Sarvan, Ntv Spor'a yaptığı açıklamada ''zaman zaman hakem atamalarında ve anlık pozisyonlarda ciddi hatalar '' söyledi.

Ligin kaderi etkilenmedi

Ligin ilk yarısında hakemlerin gösterdiği kötü performansın ardından ismi çok tartışılan Oğuz Sarvan, zaman zaman çok hata yapıldığını; ancak ligin kaderini etkileyecek kadar büyük sıkıntıların yaşanmadığını söyledi.

Hatalar minimuma inecek
Oğuz Sarvan, MHK ve federasyon olarak, hakemleri ligin ikinci yarısına çok iyi hazırlayacaklarını ve ikinci yarıda hataların minimuma ineceğini iddia etti.
Sarvan, çok tartışılan kart isteme işaretine uygulanan sarı kart uygulamasının ise aynı şekilde devam edeceğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor