Of'ta olağanüstü kongre kararı

TFF2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Ofspor'da kulüp başkanı Ercan Saral, yönetim kurulu olarak olağanüstü kongre kararı aldıklarını söyledi. Saral, yönetim kurulu olarak dün akşam toplandıklarını belirterek, “Son zamanlarda yalnız kaldım. Bunun i

Of'ta olağanüstü kongre kararı
TFF2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Ofspor'da kulüp başkanı Ercan Saral, yönetim kurulu olarak olağanüstü kongre kararı aldıklarını söyledi.

Saral, yönetim kurulu olarak dün akşam toplandıklarını belirterek, “Son zamanlarda yalnız kaldım. Bunun için yeni yönetim oluşturmak için olağanüstü kongre kararı aldık. Yeni yönetimime şuan ki yönetimden bazı kişileri ve de yeni arkadaşları yönetimime alacağım. 7 Mart 2009 tarihinde olağanüstü kongremizi yapacağız” dedi.

Hafta sonu Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Saral, “Bu maç bizim için çok önemli. İki takımda puan almak için sahaya çıkacak, zor bir maç olacak. Trabzonlu futbolseverleri bu maça davet ediyoruz. İnşallah hak eden 3 puanı alır. İki takıma da beraberlik yaramıyor, inşallah 3 puanı alan taraf biz oluruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor