Ofspor'un zirve inadı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta ikinci sırada bulunan ve yarın deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz, zirvedeki yerlerini kaybetmemek için mutlaka bu maçtan 3 puan almaları gerektiğini söyledi. Yılmaz, geçen hafta

Ofspor'un zirve inadı
TFF 2. Lig 4. Grup'ta ikinci sırada bulunan ve yarın deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz, zirvedeki yerlerini kaybetmemek için mutlaka bu maçtan 3 puan almaları gerektiğini söyledi.

Yılmaz, geçen hafta sahalarında grubun güçlü ekiplerinden Çorumspor ile berabere kaldıklarını belirterek, ''Sahamızda 2 puan kaybettik. Bu 2 puanı Yimpaş Yozgatspor karşısında telafi etmek istiyoruz'' dedi.

Sahaya 3 puan için çıkacaklarını ifade eden Yılmaz, ''Ligde iyi bir yerdeyiz. Zirvedeki yerimizi kaybetmemek için Yimpaş Yozgatspor'u mutlaka yenmeliyiz.

Zor bir maç olacağını biliyoruz ama biz bütün hesaplarımızı kazanmak üzerine yaptık. Yozgat deplasmanından 3 puan alarak Trabzon'a gelmek istiyoruz. Takımıma güveniyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor