Ofspor'un zirve hesapları

Roşan, yaptığı açıklamada, takımının başında Arsinspor karşısında ilk maçına çıkacaklarını belirterek, ''Öncelikle ilk maçımda galip gelmek istiyorum, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile zirve yarışında iddialı konuma gel

Ofspor'un zirve hesapları
Roşan, yaptığı açıklamada, takımının başında Arsinspor karşısında ilk maçına çıkacaklarını belirterek, ''Öncelikle ilk maçımda galip gelmek istiyorum, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile zirve yarışında iddialı konuma gelmek istiyoruz'' dedi.

Bugüne kadar Ofspor'un dışarıda çok az maç kazandığını ifade eden Roşan, ''Kendi sahamızda maç kazanmışız, deplasmanda ise çok az maç almışız. Öncelikle bu sorunu ortadan kaldırmalıyız. Kendi sahamız ve deplasman fark etmemeli. Lig yarışında zirvedeki rakiplerimizle maçlarımız var, bu maçlardan alacağımız puanlarla zirvede iddialı konuma gelmeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.

Arsinspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptıklarını kaydeden Roşan, ''Takımımızda cezalı futbolcu olmayışı bizleri sevindiriyor. Hafif sakatlıkları olan Zafer, Emrullah ve Vedat'ın da maç saatine kadar sakatlıklarının düzeleceğini tahmin ediyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor