Ofspor'un parolası "3 puan"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda Pazar günü deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Ofspor'un futbol şube sorumlusu Şeref Saral, maça 3 puan parolasıyla çıkacaklarını söyledi. Saral, yaptığı açıklamada, rakiplerinin konumlarının kendilerini ilgilend

Ofspor'un parolası "3 puan"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda Pazar günü deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Ofspor'un futbol şube sorumlusu Şeref Saral, maça 3 puan parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Saral, yaptığı açıklamada, rakiplerinin konumlarının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, ''Bizler sahaya çıkarak iyi futbol oynayıp galibiyet alan taraf olmak istiyoruz'' dedi.

Hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Saral, ''Bu akşam Yozgat'a gidiyoruz. Takımımızda sarı kart cezalısı Numan dışında eksik yok. Hedefimiz Bank Asya 1. Lig olduğu için tüm maçlarımızı final olarak düşünüyoruz. Bu maça da 3 puan parolasıyla çıkacağız. Galibiyetten başka bir düşüncemiz yok'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor