Ofspor'un Lig mücadelesi
TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda mücadele eden Ofspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, grupta kendilerinin de yer aldığı 7 takımın ligden düşmeme mücadelesi vereceğini söyledi.
Teknik direktör Birinci, grubun ilk haftasında cezaları nedeniyle Bulancak İlçe Stadı'nda oynanan maçta Akçaabat Sebatspor'u 3-1 yendiklerini, bu haftayı ise maç yapmadan geçireceklerini belirtti.
Futbolcularına 2 gün izin verdiğini ve Bugsaşspor maçı hazırlıklarına gelecek hafta başı tekrar başlayacaklarını kaydeden Birinci, ''Akçaabat Sebatspor galibiyeti ile moral bulduk. Şimdi önümüzde yapacağımız önemli bir maç var'' dedi.
Ligde 7 takımın düşmeme mücadelesi vereceğini anlatan Birinci, ''Biz de o 7 takımdan biriyiz. Eksiklerimizi gidererek Bugsaşspor maçından puan almanın mücadelesini vereceğiz'' diye konuştu.