Ofspor'un işi mucizelere kaldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 1461 Trabzon'a 3-2 yenilen Ofspor'da, teknik direktör Hasan Vezir, "Şayet bu maçı kazanmış olsaydık, kümede kalacaktık ama olmadı. Şimdi işimiz mucizelere kaldı" dedi. Vezir, yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon karşısında kazan

Ofspor'un işi mucizelere kaldı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 1461 Trabzon'a 3-2 yenilen Ofspor'da, teknik direktör Hasan Vezir, "Şayet bu maçı kazanmış olsaydık, kümede kalacaktık ama olmadı. Şimdi işimiz mucizelere kaldı" dedi.
 
Vezir, yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon karşısında kazanmaktan başka çareleri olmadığı müsabakaya çıktıklarını belirterek, "İyi de oynayarak peş peşe aradığımız golleri bulduk. Başka takımlar gibi skor avantajının üzerine yatmadan oynamaya devam ettik ancak ev sahibi ekip olağanüstü çaba sergileyerek, önce eşitliği, sonra da kendilerini galibiyete taşıyan golü buldu" ifadesini kullandı.
 
İstemedikleri sonuç aldıklarını, üzgün olduklarını ifade eden Vezir, şunları söyledi:
 
"Şayet bu maçı kazanmış olsaydık, kümede kalacaktık ama olmadı. Şimdi işimiz mucizelere kaldı. Kalan 2 maçımızı kazanıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Ligde kalmamız oldukça zorlaştı. Ümitlerimiz kırıldı. Başta 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu ve takımını kutluyorum. İnşallah bize karşı gösterdikleri mücadele azmini play-off'ta da gösterip şampiyon olurlar." 
 
Vezir, Ofspor'da göreve başladığında takımın durumunun ortada olduğunu kaydederek, "Süreç içinde elimizden geleni yaptık. Bazı maçlarımızda iyi oynamamıza rağmen kaybettik. Böyle olmasını istemiyorduk. Kazanabileceğimiz birçok maçta puan kayıpları yaşadık. Şans faktörünün yanımızda olmadığı maçlarda kaybetmek bizi buralara sürükledi. Çok üzgünüz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor