Ofspor'un gözü zirvede

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Ofspor'da teknik direktör Erdoğan Yılmaz, rakiplerini bu maçta yenerek zirvedeki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini söyledi. Yılmaz, yaptığı açıklamada, oynayacak

Ofspor'un gözü zirvede

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Ofspor'da teknik direktör Erdoğan Yılmaz, rakiplerini bu maçta yenerek zirvedeki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini söyledi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, oynayacakları maçın Çankırı Belediyespor'un ligdeki konumu nedeniyle rakip için önemli olduğunu belirterek, ''Özellikle kendi sahalarında her maçı kazanmaları gerekiyor. Bizler bu maçı kayıpsız atlatarak zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz'' dedi.

Kazanmaları halinde rakiplerini önemli ölçüde yarışın dışına iteceklerini ifade eden Yılmaz, ''Kazanamasak da kaybetmek istemiyoruz. Yarışın içinde sonuna kadar var olmak için yolumuza kayıpsız devam etmeliyiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler