Of'sporun acelesi yok

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Ofspor'da transfer çalışmaları devam ederken, Asbaşkan Yunus Hacıahmetoğlu, görüşme  halinde oldukları oyuncuların bulunduğunu, transferde aceleci davranmadıklarını ve kulüp bütçesine uygun

Of'sporun acelesi yok
Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Ofspor'da transfer çalışmaları devam ederken, Asbaşkan Yunus Hacıahmetoğlu, görüşme  halinde oldukları oyuncuların bulunduğunu, transferde aceleci davranmadıklarını ve kulüp bütçesine uygun yetenekli sporcuları kadrolarına katacaklarını söyledi. Asbaşkan Hacıahmetoğlu, takımın iskeletinin bozulduğunu, dolayısıyla boşalan mevkilere takviye yapacaklarını ifade ederek, "Yapacağımız transferler de kaliteli ve takımımızın bütçesine uygun olacak. Görüştüğümüz oyuncular var. Acele etmiyoruz. Yeni sezonda futboluyla izleyenleri mest eden, yukarılara oynayan bir ekip olmayı arzuluyoruz" dedi.
 
Oyuncu seçmelerinin de devam ettiğini ifade eden Asbaşkan Hacıahmetoğlu, "7 Temmuz'a kadar devam edecek olan oyuncu seçmelerini yakından takip ediyoruz. Buradan bize katkı sağlayacağına inandığımız oyuncuları bünyemize katacağız.  Kulüp olarak gelecek yıllarda herkesin arzu ettiği bir yapıya bürünme gayretindeyiz. Alt yapıda da ciddi çalışmalarımız mevcut. Gelecek yıllarda üretken, kendi öz kaynaklarını kullanan bir kulüp olacağız. Geleceğe umutla bakıyoruz. Her şey güzel olacak. Ofspor'un bugünü ve yarını için önemli adımlar atıyoruz. Gerek finansal anlamda, gerek alt yapısıyla gerekse de elde edeceği başarılarla herkesin takdirini toplayan bir kulüp olacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler