Ofspor'da zirve hesapları

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Erzurumspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, bu maçtan galibiyetle ayrılarak zirveye ortak olmak istediklerini söyledi. Saral, iki haftadır berabere kalarak önemli puanlar kaybettiklerini belirtere

Ofspor'da zirve hesapları

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Erzurumspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, bu maçtan galibiyetle ayrılarak zirveye ortak olmak istediklerini söyledi.

Saral, iki haftadır berabere kalarak önemli puanlar kaybettiklerini belirterek, ''Puan kaybına artık tahammülümüz yok. Erzurumspor karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz'' dedi.

Ofspor'da kesinlikle hedeften sapma olmadığını ifade eden Ercan Saral, şöyle konuştu:
''Hedefimiz bu takımı Bank Asya 1. Lig'e çıkarmaktır. Bunun için elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz. Her maçımıza 3 puan olarak bakıyoruz. Erzurum maçı da 3 puan almamız gereken bir karşılaşma. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz. Taraftarımıza çok büyük görev düşüyor, takımlarını sonuna kadar desteklesinler. Ofspor kendine yakışan futbolu oynayarak bu karşılaşmasan 3 puan alacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Alacağımız galibiyetle zirveye tekrar ortak olmak istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor