Ofspor'da pirim morali!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'da, futbolculara Of Kaymakamı Tuncay Sonel ve Of Belediye Başkanı Murat Saral tarafından prim dağıtıldı. Ofsor'un önünde Konya Torku Şekerspor ile oynayacağı hayati bir maçın bulunduğunu belirten Kaymakam So

Ofspor'da pirim morali!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'da, futbolculara Of Kaymakamı Tuncay Sonel ve Of Belediye Başkanı Murat Saral tarafından prim dağıtıldı.

 

Ofsor'un önünde Konya Torku Şekerspor ile oynayacağı hayati bir maçın bulunduğunu belirten Kaymakam Sonel, takımın bu maçı kazanarak ligde kalacağına inandığını ifade etti.

 

Bu karşılaşmanın çok önemli olduğunu ifade eden Sonel, ''Of gibi bir şehrin takımı bu ligde kalmalı. Bunun için tüm Of'u seferber ettik. İşadamlarımızın ve esnafımızın katkı ve destekleriyle futbolcu kardeşlerimize moral vermek istedik. İnşallah Pazar günü Konya Torku Şekerspor'u ilk maçta olduğu gibi bu maçta da yenerek ligde kalacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor