Ofspor'da hedeften şaşma yok

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Çankırı Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz, deplasmanda 1 puan aldıklarını, bunun kötü bir sonuç olmadığını belirtti. Yılmaz, yaptığı açıklamada, maçın ilk yarısında çok pozisyon

Ofspor'da hedeften şaşma yok

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Çankırı Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz, deplasmanda 1 puan aldıklarını, bunun kötü bir sonuç olmadığını belirtti.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, maçın ilk yarısında çok pozisyon bulduklarını belirterek, ''Özellikle bu bölümde çok etkili oynadık ve yüzde yüz diyebileceğimiz gol pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Ligin başından beri takım olarak içerde ve dışarıda rakiplerimize göre daha iyi futbol oynuyoruz. Bu maçta da öyle oldu. Ama sonuçta alınan 1 puan var, o da kötü değil, çünkü Çankırı Belediyespor mutlaka bizi yenmesi gereken bir maç oynadı. Rakibimize bu fırsatı vermedik'' dedi.

İkinci yarının başlarında, 10 dakikalık bölümünde rakibin üzerlerine etkili gelmeye başladığını ifade eden Yılmaz, ''Bu sırada golü buldular, daha sonra oyunda dengeyi sağladık, oyunda üstünlüğü tekrar ele geçirdik. Özellikle maçın tamamına yakın bölümünde, bu sezon en fazla sayıda pozisyonu bulduk. Sonuçta 1 puan aldık'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor