Ofspor zaferle kapatmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup' ta hafta sonu sahasında Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, rakiplerini yenerek ligi galibiyetle noktalamak istediklerini söyledi.Kerimoğlu, kulübün borçlarından kaynaklanan sor

Ofspor zaferle kapatmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup' ta hafta sonu sahasında Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, rakiplerini yenerek ligi galibiyetle noktalamak istediklerini söyledi.

Kerimoğlu, kulübün borçlarından kaynaklanan sorunlar nedeniyle sezona ligde kalma hedefiyle başladıklarını belirterek, "5 hafta önce ligde kalmayı garantiledik. Grupta 10. sırada yer alıyoruz. Beklediğimiz sıralamanın biraz daha üzerindeyiz" dedi.

Ligin ikinci yarısında sakatlıklar yaşadıklarını dile getiren Kerimoğlu, şöyle devam etti:

"Bu sakatlıklar olmasaydı, daha üst sıralarda olabilirdik ama futbolda cezalar da sakatlıklar da olabiliyor. Şimdi önümüzde son maçımız var. Ligde kalmayı garantileyince genç oyunculara forma şansı vermeye başladık. Son oynadığımız Körfez Belediyespor maçında olduğu gibi Nazilli Belediyespor maçında da yine 4 genç oyuncuma şans tanıyacağım. Amacımız sezon boyunca oynatamadığımız oyuncularımızı gözlemleyerek, onları kazanabilmek. Temennim, taraftarlarımızın karşılaşmaya ilgi göstermesi. Nazilli Belediyespor'u yenerek ligi galibiyetle noktalamak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler