Ofspor "yükselmeyi başardık"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Karsspor'u 3-1 yenen Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz, ligde çok önemli bir galibiyet alarak liderliğe yükselmeyi başardıklarını söyledi. Yılmaz, Karsspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyduklarını belirterek,

Ofspor "yükselmeyi başardık"
TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Karsspor'u 3-1 yenen Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz, ligde çok önemli bir galibiyet alarak liderliğe yükselmeyi başardıklarını söyledi.

Yılmaz, Karsspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Maçın başından sonuna kadar hakimiyeti bizdeydi. Rakip defansın zaaflarını iyi değerlendirdik ve ilk yarıda bulduğumuz 2 gol bizi rahatlattı'' dedi.

İkinci yarıya rahat bir şekilde çıktıklarını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:
''Daha çok skoru korumak için sahada mücadelemizi verdik. Sonunda 3 puanı 3 golle aldık. Böylece bu önemli galibiyetle liderlik koltuğuna oturduk.

Önemli olan lig sonuna kadar bu yerde kalmak. Lig uzun bir maraton. İyi takım kurduk, sahada iyi mücadele eden bir takım var. Zirvedeki yerimizi korumak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor