Ofspor yönetimine yeni isimler

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Arsinspor ile karşılaşacak Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, bu maçı da kazanarak hedefleri yolunda ilerlemek istediklerini söyledi. Saral, Gürsel Kılıç ile yollarının ayrılmasından sonra yeni tekn

Ofspor yönetimine yeni isimler

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Arsinspor ile karşılaşacak Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, bu maçı da kazanarak hedefleri yolunda ilerlemek istediklerini söyledi.

Saral, Gürsel Kılıç ile yollarının ayrılmasından sonra yeni teknik direktör Fatih Roşan'ı göreve getirdiklerini anımsatarak, ''7 Mart 2009 tarihinde kongremizi yapacağız. Ben de yeni yönetime 9-10 yeni isim alacağım. Bunun için İstanbul'da çalışmalarımı sürdürüyorum'' dedi.

Hafta sonu deplasmanda Arsinspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Saral, ''Bizim için her maç önemli. Bu saatten sonra önemsiz maç yok. Yarışta sonuna kadar var olmak için Arsinspor maçını da kazanmamız gerekiyor. Bu maçı da kazanarak hedefimiz yolunda ilerlemek istiyoruz. Arsinspor'un düşme potasında olması bizleri üzüyor, ama üzülmekten başka yapacak bir şeyimiz yok'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor