Ofspor üzerinden şikeyi temizlediler

Pazar günü Of ilçe stadında Ofspor ile 1461 Trabzon karşı karşıya geldi.35 puanlı Ofspor ve Play-Off grubuna katılmak için mücadele eden 52  puanlı 1461 Trabzonarasında oynanan ve 1461 Trabzon’un 3-2 galibiyeti ile sona eren karşılaşmanın yankıları sürüyo

Ofspor üzerinden şikeyi temizlediler

Pazar günü Of ilçe stadında Ofspor ile 1461 Trabzon karşı karşıya geldi.

35 puanlı Ofspor ve Play-Off grubuna katılmak için mücadele eden 52  puanlı 1461 Trabzonarasında oynanan ve 1461 Trabzon’un 3-2 galibiyeti ile sona eren karşılaşmanın yankıları sürüyor.

Ligde kalma mücadelesi veren Ofspor, Trabzon derbisinde 2-0 öne geçmesine karşın 1461 Trabzon’a  3-2 mağlup olarak ligde kalma ümitlerini mucizelere bıraktı.
Karşılaşma sonrası iki takım arasında gerginlik yaşanırken en büyük tepkiyi Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran ve Trabzonspor kulübü başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çekti.

OFSPOR’U DA BÖLDÜ

Maçın bitiş düdüğünün ardından Ofsporlu yöneticilerin yanı sıra karşılaşmayı tribünlerde izleyen taraftarlarda bugüne kadar Ofspor’a en küçük bir katkıda bulunmayan Trabzonspor başkanı ve yönetimine büyük tepki gösterdiler. Trabzonspor’un Oflu başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’

3 Temmuz Şike sürecine savaş açan İbrahim Hacıosmanoğlu" Ülke futbolunu ben böyle temizliyorum, böyle mücadele ediyorum" demek için Ofspor’u özel olarak yemiştir"

Ofspor’u da adeta ikiye böldü.

ANADOLU’NUN ABİSİ ÜNVANI TEHLİKEDE

Anadolu’nun beyi olan ve Anadolu takımlarının büyük saygısını kazanan Bordo- Mavililer, Başkan Hacıosmanoğlu yönetimiyle bu ünvanını tamamıyla kaybetti.Türkiye’nin yanı sıra Trabzon’da neredeyse kavga etmediği  kişi ,kurum ve kuruluş kalmayan Başkan Hacıosmanoğlu son olarak da kendisinin doğup büyüdüğü ilçeyi Trabzonspor’a düşman etti.

OF’A DESTEK VERMEDİ

Ofspor başkanı Olcay Saral borç batağı nedeniyle kapanma noktasında aldığı ilçesinin takımını  yaptığı başarılı hamlelerle iki sezon ligde tuttu. Bir taraftan borçlarla boğuşan başkan Saral Trabzonspor yönetimindende tüm çağrılarına rağmen hiç bir destek görmedi.

Başkan Saral’a bırakın destek vermeyi Trabzonspor yönetimi yaptığı uygulamalarla adeta köstek oldu Bu güne kadar bölge takımlarına her türlü desteği veren ve onlara hamilik ve ağabeylik yapan Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimin göreve gelmesiyle bu uygulama rafa kaldırıldı.

Trabzonspor yönetimi Ofspor’un ligin dibine demir atmasını sadece izlemekle yetinirken,Trabzonspor’un başkanının da Oflu olması bu süreçte ilginç bir detay olarak ortaya çıktı.

TRABZON FUTBOLU PRESTİJ KAYBETTİ

Trabzonspor bugüne kadar bölge takımlarına hem sporcu hem de ekonomik destek verirken başkan Hacıosmanoğlu yönetimi bu uygulamadan vazgeçerek Ofspor’un bir alt lige düşmesinde önemli rol oynadı.

Ofspor’un ligde kalması mucizelere kalırken,  küme düşmesi halinde Trabzon futbolu hem prestij kaybına hemde Türkiye’de büyük yara alacak.

OFSPOR ÜZERİNDEN ŞİKEYİ TEMİZLEDİLER

Ofspor Başkanı Olcay Saral 1461 Trabzon maçının ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Haber61.net’e konuşan Saral “3 Temmuz Şike sürecine savaş açan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu" Ülke futbolunu ben böyle temizliyorum, böyle mücadele ediyorum demek için Ofspor’u özel olarak yemiştir diye bakıyorum ben. Ofspor üzerinden Şikeyi temizlediler. Şimdi Ülke futbolu tertemiz(!) Gözün aydın Futbol diyelim. Başka ne diyelim.” dedi.

 

OFSPOR BAŞKANI OLCAY SARAL'IN AÇIKLAMALARININ TAMAMI 2. SAYFADA

TRABZONSPOR’DAN İSTEDİĞİMİZ OYUNCULARI BAŞKA TAKIMLARDA GÖRDÜM

Ofspor Başkanı Olcay Saral yaptığı açıklamada 4 transfer sezonunda da Trabzonspor’dan oyuncu istediklerini belirterek, “Hepsinde de vermediler. Bizim istediğimiz oyuncuları daha sonra başka takımlarda gördüm. Ümraniye’de, Turgutlu’da, Altınordu’da gördüm. Şaşılacak derecede bizim istediğimiz oyuncuların hiç birini bize vermediler, İstediğimiz futbolcular için "Bize lazım dediler, sonra başka yerlerden oyuncu aldık. Bu yılda devre arasında aynı şeyi söyledik." Ekonomik anlamda sıkıntımız var.

Bu sıkıntıları daha aşamadık. Dolayısıyla bize oyuncu takviyesi yapın" dedik. İstediğimiz oyuncuları son güne kadar bize vermediler. Transferin bitimine 3 gün kala bir oyuncuyu "biz bunu kullanmayacağız isterseniz verelim" dediler. O da bizim düşündüğümüz bir oyuncu değildi. Ama bize katkı yapar umuduyla aldık. Aynı yönetimler utanmadan bana “Oyuncu verseydik” falan diye söylüyorlar. Aynı isimler bana “Bizden oyuncu neden almadın, bu takımı Trabzonlu oyunculardan neden kurmadın” diyorlar. Dalga mı geçiyorlar anlamadım. Böyle şeyler yaşadık. Bunlar Ofta’da biliniyor. Bu bilinen şeyler Of’taki insanların sinirlerini de bozuyor” dedi.

OFLULAR BÜTÜN YAŞANANLARI BİLİYOR

"Benim önerim Pilot takımı kapatsınlar . Nefreti körüklüyorlar çünkü. Trabzon’un beldeleri, köyleri Trabzonspor futboluna zaten hizmet eder. Pilot takım zamanında amacına güzel hizmet etti”

Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran’ın çok saygı duyduğu bir insan olduğunu sözlerine ekleyen Saral, “Trabzonspor Kulübü Nuri Albayrak zamanında zor günler geçiren Akçaabat Sebatspor’a 500 Bin TL yardım verildiğinde hiçbir Oflu niye ona da bize vermiyorsunuz  demedi. Bizde bu yıl çok sıkıntılıydık. İlk defa kulübe gittik. Ali Kemal Bey ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun orada olduğu toplantıda " Biz bu devrede 300 Bin TL para bulamazsak bu takım çok sıkıntı yaşar "dedik.

Asbaşkan Ali Kemal Başaran'da dalga geçer gibi  aynen şu cümleyi söyledi; “Başkan bu arkadaşlara bir 20 Bin TL verelim.” Şimdi bunu söyleyen adam gelmiş maç boyunca benim yanımda bana ahkâm kesmiş. O parayı neden almadın. Bak işte biz verdik sen almadın. Yani böyle yakışıksız şeyler.

Maç bitince tabi Of bütün yaşananları da biliyor. Geliyorsun arkamda oturuyorsun. Bide millete konuşmayın diye cevap verirsen oradaki gerginliği tırmandıran insan olursun. Ofspor’a bakış açında davranış biçiminde bu olur” şeklinde konuştu.

1461 TRABZON YAPMASI GEREKENİ YAPMADI

Saral, 1461 Trabzon’un bize maçı vermesini istemiyoruz diyerek, 1461 Trabzon sahaya çıktı futbolunu oynadı.Ama galip geldikten sonra keşke şarkılar söylemeseydiler. Bir Trabzon takımı küme düşüyor. Kolay çıkmıyor buralardan 2.lige takımlar

 Şimdi Düzyurt takımı da aynı. Bu hafta kazanamazsa o da düşer.  Trabzonspor’un pilot katımı bir tanedir (!). 1461 Trabzon 2. ligde temsil eder. İlçelerden takımlar 3. ligde piyon olurlar. Onlar öyle eğlensinler oralarda(!). Hatta oralardan da düşsünler. Pilot takımımız var bizim.

Benim önerim Pilot takımı kapatsınlar . Nefreti körüklüyorlar çünkü. Trabzon’un beldeleri, köyleri Trabzonspor futboluna zaten hizmet eder. Pilot takım zamanında amacına güzel hizmet etti” ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR MİLYONLARI NASIL KAÇIRDI? SARAL AÇIKLADI TIKLAYIN

OFSPOR ÜZERİNDEN ŞİKEYİ TEMİZLEDİLER

Olcay Saral, “3 Temmuzdaki sürece savaş açan başkanOfspor üzerinden Türkiye'ye şike mesajı verdi. Sn İbrahim Hacıosmanoğlu ". Ülke futbolunu ben böyle temizliyorum, böyle mücadele ediyorum demek için Ofspor’u özel olarak yemiştirler diye bakıyorum ben. Ofspor üzerinden şikeyi temizlediler. Ülke futbolu tertemiz(!). Gözün aydın futbol diyelim(!)

Sonuçta işte aynı şeyler. Geçen sezonda oyuncu istedik onlardan. Trabzonspor Kulübünün Sportif Direktöründen oyuncu istiyorum, Trabzonspor Kulübünün Altyapı Antrenörü Sadi Tekelioğlu’ndan oyuncu istiyorum, bunun sözünü alıyorum. Bir de zaten bu oyuncuları bonservisleri ile vermiyorlar, kiralık veriyorlar. O da sorun değil oda bize bir hizmettir sonuçta. Bunlardan olur alıyoruz, oyuncudan olur alıyoruz. Çıkıyor yöneticinin bir tanesi bunların Of’ta ne işi var diyor. Trabzonspor’un Spor Direktörü ve Altyapı Koordinatörüne rağmen biz bu oyuncuları alamıyoruz. Hatta kayıtlarda vardır. Ünal Karaman istifa ettiği basın toplantısında altyapıdaki bir oyuncuyu dahi yönlendiremiyorum diye sitem etti. Oradaki yönetenler o işlere nasıl müdahale ediyorlar bende bazen şaşırıyorum. Trabzonspor’un başı kim dibi kim belli değil. Başı izin veriyor. Biri çıkıp işi bozuyor. Sonuç olarak 4 transfer sezonunda bu yıl ocak ayında transfer döneminin bitmesine 3 gün kala bir oyuncu verdiler.  İsterseniz alın dedikleri için bizde bir oyuncu aldık. Başka bir şey görmedik.” dedi.

HANGİ YÜZLE KONUŞACAKLAR

1461 Trabzon yöneticilerinin aldığı konuşmama kararına da değinen Saral, “Bütün bunlar bir yana sonuçta Ofspor küme düşmeme, veya bir başka deyişle  olmak veya olmamak maçı oynadı. Böyle bir maçta tribündeki yöneticide  taraftar da haftalardır kazanamayan takımda gergin. Bir anda maçta 2-0 öne geçiyor. Onun bir coşkusu var normal. Maç içerisinde bunu zaten konuşuyoruz.

Birileri Ofspor’un üzerinde oyun oynuyor. Merkez Hakem Kurulu 1461 Trabzon maçına Manisa bölgesinden hakem atıyor. Türkiye’nin 81 tane vilayeti var. Her vilayetinde mutlaka çok değerli hakemleri var. Biz  küme düşmemek için  Turgutluspor ile yarışıyoruz . Turgutlu’da Manisa’nın ilçesi. Manisa bölgesinden hakem veriyor bizim 1461 Trabzon ile oynayacağımız maça. Aynı hakem geliyor bu maçta futbolcuları birbirine kırdıracak kadar sertçe maçı yönetiyor. Turgutlu’nun rakibi olan Ofspor’un 2 penaltısını vermiyor. Tribünler zaten gergin. Kazanamıyoruz, düştük düşüyoruz derken bunlarda saha içerisinde yaşanıyor. Bir yerde patlama noktasına geliyor. 90’da da gol yiyorsun. Yediğin golle de maç bitiyor ve rakibin şarkılar söyleyerek soyunma odasına gidiyor. Bunların hepsi bu işi tetikliyor.

Sayın 1461 Trabzon yöneticileri konuşmama kararı almışlar. Bende diyorum hangi yüzle konuşacaklar yani. Ofspor’u kümeye attığı için şarkılar söyleyen futbolcuları mı savunacaklar bana” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor