Ofspor Türkiye Kupası'nda havlu attı

Trabzon ekibi Ofspor Türkiye Kupası'nda Çankaya FK ile karşılaştı ve 3-2 yenilerek elendi

Ofspor Türkiye Kupası'nda havlu attı

Türkiye Kupası  2. Turunda Ofspor deplasmanda Çankaya Futbol Kulübü ile karşılaştı. Ofspor'un 2-1 öne geçtiği maç 3-2 Ankara ekibinin üstünlüğü ile sona erdi.

Yenimahalle Hasan Doğan Stadı'nda oynanan karşılaşma saat 13.00'te başladı. Ofspor, Kaan'ın penaltı golüyle 22. dakikada 1-0 geri düşerken ikinci yarıya fırtına gibi başlayarak 53. dakikada İbrahim'le beraberliği 66. dakikada da Mert ile üstünlüğü yakaladı. 2-1 öne geçen Trabzon ekibi üstünlüğünü koruyamadı ve 80. dakikada Hasan Ahmet ve 83. dakikada Ahmet'in gollerine engel olamayarak sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Bu skor ile Ofspor Türkiye Kupası'ndan elendi.

Çankaya FK 3-2 Ofspor

Gol: 22'Kaan(p), 80'Hasan Ahmet Sarı, 83'Ahmet (Çankaya) , 53'İbrahim, 66'Fatih Mert (Ofspor)

Kadrolar

Çankaya FK: Hüseyin Genç, Volkan Kesim, Enes Kıra, Hüseyin İriç, Mücahit Eraydın, Kaan Erik, Muhammet Tatlıoğlu, Arda Özdemir, Serhan Üresin, Ahmet Yavilioğlu, Salih Seyis

Ofspor: Bilal Karataş, Buğrahan Karslı, Bora Ulu, Fatih Mert Çırtlık, Batuhan Calap, Cem Aktaş, Adnan Gülen, Temel Taşkın, İbrahim Kaya, Emre Turan, Ercan Saltık

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor