Ofspor telafi peşinde

TFF 2. Lig 4 Grup'ta sahasında Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, bu maçı kayıpsız atlatmak istediklerini söyledi. Arsinspor ile yaptıkları sezonun ilk maçında iyi futbol ortaya koyduklarını, ancak sahadan bi

Ofspor telafi peşinde

TFF 2. Lig 4 Grup'ta sahasında Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, bu maçı kayıpsız atlatmak istediklerini söyledi.

Arsinspor ile yaptıkları sezonun ilk maçında iyi futbol ortaya koyduklarını, ancak sahadan bir puanla ayrılabildiklerini ifade eden Yılmaz, kaybettikleri 2 puanı Trabzon Karadenizspor maçında telafi etmek istediklerini belirtti.

Trabzon Karadenizspor ile seyircileri önünde bu sezon yapacakları ilk maçlarını kazanmak istediklerini ifade eden Yılmaz, ''Kendi şehir takımları ile yapacağımız maçlarda öncelik dostluk zedelenmesin. Sonuç ne olursa olsun dostluğa gölge düşmesini istemiyoruz. Gruptaki maçlar daha tempolu ve çekişmeli geçiyor. Trabzon Karadenizspor da bizim gibi tempolu oynuyor. Trabzonspor'dan oldukça fazla sayıda futbolcuyu kadrosuna kattı. Onlar da Trabzonspor'un sezon öncesi hazırlık kampından hazır gelen oyuncular. Hafta sonu bizi iyi bir mücadele bekliyor'' diye konuştu.

Grupta her takımın Bank Asya 1. Lig'i hedeflediğini kaydeden Yılmaz, ''Biz de bunu hedefledik. Seyircimizin önünde oynayacağımız ilk maçı kazanarak hedefimiz doğrultusunda ilerlemek amacındayız. Trabzon Karadenizspor maçını kayıpsız atlatmak istiyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor